Party 2night

Nu drar jag iväg till en kompis för att förbereda oss lite. Ikväll blir det party! Får se om jag slänger upp lite bilder osv på fyllan. Annars hörs vi imorgon!

Ursäkt

Vart har jag hållit hus? Jo det är så här. Igår så mådde jag inte alls bra. Hade verkligen inte någon som helst ork till att blogga. Nu är det iallfall lite bättre och jag ska försöka att uppdatera lite mer idag. Hörs senare.

Lång vinter

Har blivit lite väl kallt ute igen? Jag som hade tagit fram den nya jackan och allt, så blir det så kallt så att jag blir tvungen och ta fram den gamla igen. Det är väl bara att vänja sig. Vi ska ju tydligen ha rekord kyla ända fram till april. Nu tänkte jag göra så lite som möjligt. Hörs senare!


Färdig

Har precis gjort mig iordning. Har fortfarande inga planer spikade för dagen. Det enda som är bestämt är att jag såklart ska träna senare ikväll. Tänkte slänga i mig ett mellanmål nu. Nu när jag äter barnmat så kommer jag att behöva käka lite oftare. Kommer äta fem gånger om dagen, vilket är helt normalt. Är det någon utav er som verkligen äter fem mindre mål? Eller äter ni 3 stora istället?


Dagens outfit. Lägger upp en bättre bild senare.


Kanonstart

God morgon. Nu sitter jag här med min första burk barnmat. Måste säga att det smakar helt okej faktiskt. Nu på morgonen valde jag att testa päron. Den smakade som äppelmos? Det är iallfall inga problem att få ner den. Hoppas att alla går lika lätt! Vi får se senare idag när jag har testat någon mer smak. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch, så får vi se vad som händer senare.


Ljuset var väldigt konstigt så bilden blev inte så bra.


Lite kvällsjobb

Jag stänge av musiken till slut och satte mig istället ner och filade lite på en utav mina iéer. Har inte fått någon riktigt ordning på vad jag vill göra med alla mina förslag. Måste göra det till något eget. Det är ju ingen idé att slänga ihop något som redan finns. Skit trist ju. Jag fungerar så att jag ibland får jätte mycket idéer, och sedan nästa dag så blir jag helt tom. Det går väldigt mycket i perioder. Tyvärr så känner jag mig så himla okreativ ibland.


Slänger upp en gammal bild. Lovar att bättra mig imorgon!


Dancing with myself

Sitter och dunkar lite såft musik sådär. Riktigt skönt faktiskt. Man blir så himla pigg när det spelas bra musik i högtalarna. En låt som jag tycker är riktigt bra jusst nu är, Michael Jackson ft Akon - Hold my hand. Har ju hört den för rätt länge sen men inte föränn nu har jag börjat gillat den riktigt mycket. Nu ska jag dunka vidare så hörs vi senare.


Shopping

Kom precis hem. Efter att vi hade varit på Ikea så åkte vi iväg och handlade lite. Jag passade på att inhandla lite barnmat. Jag ska ju alltså börja käka barnmat imorgon. Alla mål förutom lunchen ska jag äta barnmat. Ska bli spännande och se om det är gott eller om man kommer få tvinga i sig maten med kväljningar, hähä. Nu ska jag packa upp lite.


Min korg;)

mobilblogg

Är 0a vag till Ikea nu. Där ska jag möta upp mamma och syster, för lite lunch faktiskt. Hörs senare !

Halvdöd

God morgon. Har inte vaknat till riktigt än utan jag går och halvsover. Lite som en zombie faktiskt. Idag tänkte jag iallfall ta mig ner på stan en runda. Får se om det finns något roligt att shopa. Skulle ju kanske köpa ett par nya skor och en tröja kanske vore något. Men nu ska jag vakna till liv. Hörs senare!

Förlängd sommar

Sådär. Då blev det en resa bokad. Jag ska iväg med Angelica till Rhodos. Det blir den 25 september, så det är ganska långt kvar men tiden går fort! Ska bli riktigt skönt att förlänga sommaren i år. Nu ska jag iallfall hoppa i duschen och sedan göra det minsta möjliga. Får se om jag slänger in ett inlägg till sen.


En gammal mobil bild.


Full ös

Nu tänkte jag slänga i mig lite käk och sedan få vi se vad dagen har att erbjuda. Mina dagar är helt fullspeckade nu och dom kommer att vara det i fem veckor. Jag ska verkligen försöka att blogga så mycket som jag hinner. Nu ska jag käka. Hörs senare!

Nya tag

God morgon på er. Kan säga att jag är trött i hela kroppen idag. Men nu har jag gnällt färdigt! Igår orkade jag verkligen inte blogga. Men jag lovar att det ska bli bättre idag. Jag köpte ju nämligen en ny dator igår. Köpte så att jag har en lite mindre också, som jag kan ha med mig överallt. Vilket betyder att jag kommer kunna blogga oftare. Det låter väl bra? Nu ska jag iallfall käka lite frukost och vakna till liv. Hörs senare!

 


Dagens frukost. hallon och blåbär.


Tidigt

Jag är verkligen helt slut, det blir inget bättre. Jag får säga godnatt redan nu så hörs vi imorgon.

Psykisk kollaps?

Jag är helt slutkörd. Jag känner mig helt tom i huvudet efter dagens aktiviteter. Egentligen så vill jag bara lägga mig i sängen och sova. Men nånstans där inne i mitt trötta huvud inser jag att jag får vänta lite till så att man är någorlunda pigg imorgon. Jag blir jätte trött om jag sover alldeles för länge.
Igår var jag ju bio. Vi kollade ju Narnia och jag måste säga att jag var lite överraskad. Jag blev ju jätte besviken när jag såg film nr två, men denna var alltså helt okej. Idag har jag varit på stan nu på eftermiddagen och det blev att jag handlade en lite sak till mig själv. Jag tycker verkligen att jag var värd det nu när jag mår som jag gör. Berättar senare vad det var jag köpte. Eller jag gör så här. Ni får gissa och den första som gissar rätt ger jag en länkning i bloggen. Det låter väl schysst eller? En ledtråd: Det är något jag kommer bära med mig nästan överallt.


Angelica på bion.(bion var i 3D)


Lite små bögigt men fint utseende.

På förhand

jag ber om ursäkt på förhand. Det kommer bli lite dåligt blogande idag. Jag har en massa saker som jag måste göra. Men jag lovar att jag ska slänga in lite senare idag och då får ni även ett par bilder från igår. Hörs senare!

Tillbaka

Nu är jag hemma igen efter en härlig fika med Angelica. Vi bestämde även att vi ska kolla på bio ikväll. Vi hade tänkt att kika på Narnia. Någon som har sett den eller? Jag tycker iallafall att den värkar ganska schysst. Blev ju besviken på film nummer två men jag gillade första, så den får en chans till!


Jag tog en Chailatte och en tropicbar.


Angelica


Me, myself and I

Fika

Nu ska jag iväg på en fika med Angelica. Sedan så kommer det lite släkt hem hit så då får man väll hålla sig hemma en liten stund iallafall, hähä;) Tyvärr så är det ju söndag, så det blir ju inget party ikväll. Får väll fira lite i efterskott till helgen istället. Nu ska jag göra mig i ordning och ta mig in mot stan. Hörs senare.

Dagens outfit. Helkass bild ni får en ny senare.

FÖDELSEDAG

Vaknade precis upp av att det kom några små sångfåglar intågandes i mitt rum. Måste säga att det är ett rätt okej sätt att vakna upp på. Allt fokus på mig! Så borde det alltid vara. Hähä. Nu ska jag iallfall ta mig upp och se vad det står för frukost framdukat. För er som inte förstod så är det alltså min födelsedag idag!


Ny vaken och jävlig, men det bjuder jag på


Ett år närmare...

Nu fyller jag år om 2 minuter!! Ska iallfall sova nu, får hoppas på att någon väcker mig med en god frukost på sängen imorgn!Hähä. Hörs imorgon

En flopp

Nu har vi precis käkat klart. Kan börja med att säga att maten smakade riktigt bra och allt var perfekt tillagat. Tyvärr så är det nog inget ställe jag kommer att gå till igen. Maten såg jätte tråkig ut och vi fick vänta väldigt länge innan vi fick in våran mat. Nu ska vi iallafall vidare så får vi se vad som händer. 


Maten såg torr och tråkig ut. Tur att den smakade bättre!


Jennie


Jennie och Angelica

Iväg på middag

Nu ska jag dra mig ner mot stan för att käka med lite vänner. Hade egentligen velat käka på Alfie, tyvärr fanns det inga bord kvar så istället fick det bli på Ankan. Har faktiskt aldrig käkat där så ska bli kul att prova något nytt. Vad ska ni göra ikväll? Nu ska jag fixa i ordning det sista och sen måste jag gå.  Hörs senare!


Kvällens outfit

Stress

Är väldigt stressad. Ska hinna iväg en sväng nu innan jag ska hem och göra mig i ordning ännu en gång idag. Ikväll ska jag iväg med några vänner och käka.
Måste springa iväg nu så vi hörs senare.

Dagens outfit

Fix och planering

Ska göra mig i ordning alldeles snart och dra mig utanför dörren. Har inte helt bestämt mig för vad jag ska göra än men jag ska ut iallafall. Måste även planera lite inför ikväll. Måste ju ha några planer för vad jag ska göra. Förhoppningsvis blir det antingen party, eller träffa några kompisar och hitta på något. Bio kanske vore något? Får kolla om det går några bra filmer. Meddelar er senare hur det blir!


Gjorde en god smoothie på mango och banan.

Bra start på dagen

Härligt. Vaknade ganska tidigt idag, men känner mig ändå så himla pigg! Det är så himla skönt att vakna i tid. Man får ut så mycket mer utav dagen. Tyvärr så är ju vädret kasst idag, så jag känner mig inte så sugen på att göra något speciellt under dagen idag. Det hinner nog ändra sig. Nu tänkte jag iallafall käka lite frukost och fixa lite här hemma.


Dagens frukost. Blev riktigt gott med vaniljyoghurt och varma hallon.

Fortsatt hemma

Tillslut bestämde jag mig för att fortsätta med min hemmakväll. Var alldeles för seg för att göra mig i ordning och dra iväg och parta, så det får bli en annan gång. Med handen på hjärtat så får jag nog säga att det har varit både nyttigt och ganska skönt att bara tagit det lugnt hemma. Förmodligen blir det lite med fart och fläkt imorgon! För två hemma kvällar i rad klarar jag nog inte riktigt av. Börjar känna mig lite rastlös just nu.

Ångest

Fick nyss ett samtal av en polare som ville att jag skulle dra på mig lite schyssta kläder och komma på fest. Fan vilken beslutsångest. Jag var ju inte alls sugen på party ikväll? Men nu när erbjudandet kom så känner jag mig nog lite sugen ändå. Sitta hemma på en fredagskväll är nog inte helt okej egentligen. Man kanske ska slänga på sig lite snygga trasor och dra iväg? Jag funderar i några minuter till så får vi se sen.

Som ni ser är jag inte fixad för fest, hähä.

God mat, okej film

Nu har jag käkat gott och kollat på filmen. Det blev att jag käkade lite hamburgare med bröd. Självklart var hamburgaren gjord hemma! Kollade på filmen direkt efter att jag hade käkat klart. Den får betyget godkänt. Måste säga att Angelina Jolie passade bra i rollen. Gillade hennes sätt att gestalta salt. Jag berättar mer om filmen imorgon, orkar inte skriva om den jusst nu, hähä. Nu tänkte jag ta en riktigt varm dusch faktiskt. Finns inte mycket som slår det faktiskt. Hörs senare!


Smakade mycket bättre än det ser ut;)

Filmkväll

Sprang förbi Audio video och hyrde en film på vägen hem också. Tillslut så bestämde jag mig för SALT. Filmen verkar helt okej och det ska bli intressant att se Angelina Jolie spela rollen som CIA agent. Jag kan berätta mer om filmen, antingen senare ikväll eller imorgon.



Ändringar

Det blir en lugn kväll hemma idag istället. Känner faktiskt inte alls för något party idag. Nu ska jag iallfall iväg till affären och handla lite. Man måste ju äta lite även om man stannar hemma. Hähä. Hörs lite senare!

Fullbokad

Idag har jag varit helt uppbokad fram tills nu. Har varit på flera olika banker i lite olika ärenden och sprungit runt på stan och fixat med en massa olika saker. Träffade även en kompis och tog en fika. Väldigt trevligt. Det var länge sen vi träffades så vi väldigt mycket att prata om.
Resten av dagen är helt tom. Jag har faktiskt inte bokat upp mig på någon ting, så vi får se vad eftermiddagen och kvällen har att bjuda på. Nu ska jag fixa lite käk. Inte bra att vara utan så länge.


På väg hem från stan.

Beslutsångest

Vad säger ni? Man kanske skulle ta och lägga sig i tid ikväll? Jag ska iallfall sätta på en film, vilket brukar innebära att man  jäkligt seg alltså. Imorgon har jag en hel del saker att fixa med. Jag ska till banken och fixa lite. Sen ska jag träffa en kompis och ta en fika och snacka lite. Sedan ska jag antingen hem till en polare som har ringt runt till lite folk man umgicks med lite förr. Där blir det nog att käka lite, kanske se på en film eller något liknande. Annars får det nog bli party faktiskt. Det är ju så att jag fyller år på söndag. Men det blir ju lite fel om man tar och festar på en söndag? Får se hur det blir.

Simma lugnt nu!


Träning och diet

Hemma efter träning med min PT. Gick rätt hyfsat faktiskt. När han presenterade programmet för mig sa jag nästan rakt ut att han var en mes och fråga om han trodde att jag var en lite flicka. Han stod på sig och sa att jag skulle snacka efter träning och se vad jag verkligen gick för först. Det slutade iallafall med att vi möttes på halva vägen, han gjorde om passet till viss del och jag kan säga att jag var helt slut efteråt.
Jag fick även en hel del bra tips när det gäller kosten. Om ni är intresserade skulle jag kunna dela med mig av tipsen? Både när det gäller träning och kost. Det är bara att ni frågar så ska jag försöka svara.

Jag har både hört och lästa väldigt mycket om Kissies dieter. De flesta man lyssnar på säger att hon är riktigt sjuk och att det är helt fel. Jag kan säga som så här. Jag försvarar inte Kissie på en enda punkt. Men en sak har hon helt rätt i. Att käka barnmat när man vill gå ner i vikt och komma i form kan faktiskt vara ett ganska smart val. Det är väldigt lätt att räkna kalorier vilket är viktigt om man vill lyckas med sin viktnedgång. Det enda problemet när man läser om hennes dieter är att hon tar allt till det extrema. Om man ska klara av att köra på någon barnmats diet måste man äta iallafall ett vuxet mål mat om dagen. Det lättaste är att till exempel käka en vanlig nyttig lunch och käka de andra målen bestående av barnmat. Det är faktiskt en riktigt smart metod, bara man inte slarvar med lunchen. Skippar man lunchen och bara käkar barnmat kommer man tillslut att drabbas utav näringsbrist.


Fart och fläkt

Hej, har haft full upp idag så därför har det inte kommit något inlägg förrän nu. Ber om ursäkt men ni får ha lite överseende så ska jag bättre mig!
Idag hade jag iallafall tänkt att ta tag i lite saker här hemma. Ska sitta och skriva en del nu under dagen hade jag tänkt. Vid kl 4 så ska jag iväg och träna med min PT. Vi ska lägga upp ett helt nytt träningsprogram som jag ska köra. Hopas verkligen att han har satt upp ett riktigt roligt men intensivt program.
Senare under kvällen kanske jag drar iväg in mot stan en sväng, men det beror helt på hur jag mår. Jag tror att jag börjar bli sjuk, så jag får väll fixa med en massa huskurer för att slippa!
Hörs sen.

Ber om ursäkt

Jag får be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat något idag. Mitt internet har inte funkat över huvud taget så det är därför. Nu ska jag iallafall iväg på kalas. Så idag kommer jag fuska lite, för jag kommer att äta tårta! Blir förmodligen ingen mer uppdatering idag. Men imorgon lovar jag att det ska bli som vanligt igen!
Hörs imorgon.


Trött

Tar en tidig kväll och säger god natt redan nu.
Kvällen smoothie. Den är gjord på vaniljyoghurt, banan, mango och hallon. Supergod!

Nöje och arbete

Sådär då var dagens träningspass färdig. Riktigt trött nu faktiskt. Får nog ta och dra iväg och hyra en schysst film eller så ringer jag en polare och tar en fika på stan. Senare ikväll får jag ta och sitta ner och jobba lite granna tror jag. Måste verkligen få struktur på allting nu. Som det ser ut nu har jag bara en massa iéer, men jag har inte börjat jobba med någon utav dom. Tänkte även att jag ska planera lite inför helgen. Ska nog boka in någon fika eller lunch med lite vänner. Sedan skulle jag även vilja gå på bio. Det var faktiskt ett tag sen, så det får det nog bli. Sedan på söndag så är det en lite speciell dag. Då är det min födelsedag!! Så då får det bli till att fira lite granna.
Hörs senare.



Stress...

Är väldigt stressad. Måste springa iväg till bussen som går om 16 minuter. Nu är det dags att åka iväg till gymmet och få dagens träningspass avklarat. Idag hade jag tänkt köra lite bröst sedan får vi se vilka de andra 2 muskelgrupperna blir.
Hörs senare.



Dagens outfit.

Hurtig

Riktigt skönt med en PW faktiskt. Det är faktiskt riktigt skönt ute nu också. Känns nästan som att det redan är på väg att bli vår? Det är ju inte alls kallt ute nu. Man blir så mycket piggare när man kommer ut och går på morgonen. Man får så mycket mer energi hela dagen. Känns även bra att få rensa huvudet lite granna, det är lite som terapi när man är ute och går. Man hinner fundera så himla mycket och man blir så himla kreativ.
Nu är jag iallafall inne och ska slänga i mig en frukost och sedan hoppa in i duschen. Idag hade jag tänkt att försöka få lite struktur på mina idéer. Sen ska jag även boka in träning på torsdag med min personliga tränare. Även om jag kan mycket om träning själv, så finns det inget som kan slå en PT. Dom har en utbildning inom träning och kan anpassa min träning precis efter de mål jag har. Han hjälper mig även att hitta träningsformer som jag tycker är roliga vilket är väldigt viktigt om man ska lyckas genomföra sin träning.
Dagens frukost. Knäckebröd med ägg och gurka och ett glas te till det.

Ser lite bitter ut, men var faktiskt sugen på att gå ut och gå!

Före frukost

Har precis tagit mig ur sängen och ska ut på en PW (Power walk). Slänger upp en bild dirrekt när jag kommer in. 
Hörs sen.

Helt nöjd

Nu är jag hemma och jag är verkligen helt död. Är riktigt nöjd med mig själv idag. Har tränat riktigt hårt och jag känner på mig att denna tuffa träningsperiod kommer att gå väldigt fort. Det känns så himla roligt när jag väl är och tränar, jag vill knappt gå därifrån. När man känner så får man verkligen så mycket extra energi!

Nu har jag iallafall gjort en smoothie på vaniljyoghurt, mjölk, blåbär och mango. En supergod blandning. Tycker verkligen att ni ska testa det!
Tyvärr så blir det inga bilder nu heller, men lovar att jag lägger upp mer bilder imorgon!!
Hörs imorgon.

Dagens andra

Nu har jag lite brådis. Ska skynda mig iväg för att köra ännu ett träningspass idag. Är faktiskt inte så jätte sugen på det, men får ta och tvinga mig iväg denna gången. Jag brukar faktiskt kunna vara snäll mot min kropp och låta den vila när den ber om det, men inte den här gången. Nu ska jag ha resultat och då gäller det att verkligen träna hårt och inte strunta i träningspassen.

Som med väldigt mycket annat i mitt liv så får jag lite ångest om jag skulle strunta i det. Får dåligt samvete för att jag inte har genomför det jag har lovat mig själv. Tyvärr kan detta göra att jag ibland får lite dåligt självförtroende, fast oftast så peppar det mig bara. Det är inte många gånger som jag ger upp eller inte genomför de mål jag har satt upp. Så jag ser min ångest ganska så positiv faktiskt! 

Hinner inte ladda upp bilderna från träningen idag. Får se om jag slänger upp dom lite senare annars får ni vänta tills imorgon.
Hörs senare.

Stark och pigg

Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Riktigt skönt att få göra av med lite utav den energin jag hade i kroppen. Konstigt nog så känner jag mig riktigt pigg trots att jag körde stenhårt!
Idag körde jag iallafall Biceps, rygg och mage. Alltså tre muskelgrupper. Vissa säger att man bara ska köra två vilket jag tycker är skitsnack. De som kan något kör tre iallafall. Hähä.

Nu ska jag fixa iordning lite käk och sedan tar jag nog en sväng på stan. Slänger upp lite bilder från träningen senare.
Hörs sen!

Känner mig som ny

God morgon på er! känns skönt att få ha sovit riktigt länge nu. La mig ju ganska tidigt igår och sovit ända fram tills nu, så nu känner jag mig riktigt pigg och jag är full av energi.
Har faktiskt ingenting planerat idag. Fast självklart ska jag iväg till gymmet, det har jag ju lovat båda mig själv och er att det ska bli minst sex dagar i veckan nu! Nu ska jag iallfall ta mig upp och käka en bra frukost och sedan slänga mig in i duschen.
Hörs senare!

Trasig

Är helt trasig. Tänker faktiskt lägga mig under ett riktigt varmt och skönt täcke och glo på någon schysst rulle. Förmodligen kommer jag somna in under filmen. Vi hörs imorgon.


helt utan genvägar

Tja igen. Tänkte bara berätta en sak för er. Alltså jag tränar ju ganska mycket redan nu men nu har jag bestämt mig. Jag ska träna som en idiot framöver. Från och med imorgon så kommer jag hänga på gymmet minst 6 dagar i veckan, men ska försöka att köra 7 dagar. Det blir ingen skit mat och jag kommer bara att dricka vatten. Självklart kommer ni få se hur det går!

Ni har säker läst en del om Kissies skit dieter. Om ni vill komma i form kan ni glömma dom dieterna. Det finns ingen genväg till en bra form och snygg kropp. Utan det enda sättet är att träna hårt och käka rätt.
När det gäller kosten så tycker jag att det lättaste och snabbaste sättet är att dra ner rejält på kolhydraterna. Det går faktiskt att skippa dom helt. Bara man ser till att man ökar intaget protein och att man får i sig bra fetter. Det är jävligt tufft men med lite jävlar anamma så klarar man det och man kommer att få ett schysst resultat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MOROT

Fått alldeles för lite gjort idag. Man är väll tvungen att ha sådana dagar också. Fixade iallafall iordning en riktigt god smoothie för att få lite mer energi och se om man kanske kan ta och få lite mer gjort nu.
Är lite sugen på att ta en runda på stan, vilket gör det ännu svårare att bara sitta här hemma och försöka få struktur på saker och ting. Får se ifall jag kanske tar en runda lite senare som en belöning! Nu ska jag fortsätta.
Hörs sen.

En riktigt god smothie på hallon, blåbär och lite vaniljyoghurt och mjölk.


TA VARA PÅ DAGEN

jag är uppe lika tidigt som vanligt, trots att det inte blev särskilt tidigt jag la mig igår. Jag känner mig lite trasig och trött, men kunde inte somna om så det var bara att bita i det sura äpplet. Nu ska jag iallafall slänga mig in i duschen och fräscha upp mig lite. Sedan får vi se vad det blir för planer för dagen.
Lutar åt att det blir att sitta och kolla lite på min företags idé. Kan tyvärr inte avslöja vad det handlar om men det kommer så småning om! Hörs senare.

BORTKASTAT

Då har man lyckats att slösat bort ännu en kväll. Hade ju först tänkt att dra iväg på party, men bestämde mig för att jag kan ju ha det minst lika bra hemma. Så jag kollade lite efter filmer. Hörde att Narnia 2 skulle vara bra. Men vafan. Vilken besvikelse. Alldeles för lång och seg. Inte alls vad jag vill ha.
Vad brukar man säga. Man måste ha tråkigt för att uppskatta det rolig? Så fan heller, bättre att ha roligt jämt.
Gör mig i ordning och slänger mig i sängen istället. Ser helt död ut jusst nu.
Hörs imorgon.

Lika bra att bjuda på ett leende trots att jag är helt död!


MYSKVÄLL

Har varit lite hängig idag så bestämmde mig för att det får blir en lite myskväll i soffan idag. Sprang iväg till affären och köpte lite käk. Ska slänga ihop lite sallad och fixa en blodig bifftrasa. Mycket mer än så händer det nog inte ikväll. Inget som är planerat iallafall, men det kan ju ändras ganska fort. Hähä.

Hörs senare!

Tog en bild lite snabbt som jag bjuder på.


Saturday

Har precis klivit ur sängen. Kom hem ganske sent igår. Efter passet så ringe en polare och erbjöd mig middag. Självklart tackade jag ja, vafan gratis dricka och käk säger man väll inte nej till eller? hähä. Nejdå, men var ett tag sedan jag träffade honom, så det var riktigt trevligt faktiskt. Jag hade tyvärr inte kameran med mig eftersom det var lite oplanerat, men ska se om jag kan få tag på några bildedr att bjuda på iallafall.

what about today?
Har faktiskt ingenting spikat idag. Får se om det kanske bara blir att ta det jävligt lugnt, eller om man kanske ska iväg på lite party. Jag meddelar när jag har bestämt mig!

Följ min blogg med bloglovin

Nu är det som så att ni ska följa mig på blog lovin också!!

Hektisk dag

Sådär, nu har jag hunnit köra ett pass på gymmet, varit på banken. Allt såg jävligt bra ut och det vara bara positiva saker som sades!
Har även käkat en lunch med mammsen på stan. Idag blev det ett ställe som jag aldrig har sett förut. Dom serverar iallafall bara svensk husmanskost. Tyvärr så gillade jag inte lokalerna man satt i. Det var lite sunkigt och inte så värst mysigt. Käket var iallafall kanon och hela upplägget gjorde att det kändes som att sitta hemma och käka.
Nu ska jag göra mig i ordning och sedan dra iväg för att gå på ett pass. Ska prova på spinning. Ska tydligen vara jävligt jobbigt så det ska bli kul att se.
Hörs senare.

.Jag valde deras korvstroganoff och ris. Tog även ett glas mjölk.
Hade tyvärr bara mobilen med mig så bilden blev kass. Men maten smakade riktigt bra iallafall.

favorit i repris

Sitter nu som vanligt och trycker i mig min favoritfrukost, knäckebröd med kokt ägg och te till det. Idag känner jag mig faktiskt ganska pigg, trots att klockan bara är 7:36. Träningsverk sen gårdagens gympass. har börjat testa ett helt nytt sätt att träna på, för att forma musklerna och inte bygga så mycket större.
Idag ska jag iväg till banken på ett möte. Måste se över mina konton. Det blir även en lunch på stan med mammsen idag. Jag tänkte även prova på en sak jag aldrig testat förut. Jag ska iväg och köra spinning? Kan detta vara något. Det ska ju tydligen vara jävligt jobbigt, så det får vara värt ett försök. Men nu ska jag kila iväg, hörs senare

Lite brådis

Har precis kommit hem från en runda på stan. Tyvärr så fanns det inte så mycket att inhandla men det blev ett par tröjor iallafall. Det blev även en sen lunch på stan med en polare, riktigt trevligt att få sitta ner och snacka över en lunch.
Nu ska jag slänga ihop en liten energi drink, bestående av frukt och sedan springa iväg till bussen för att hinna iväg till gymmet. Får se om jag orkar slänga in något mer inlägg idag, det beror helt på när jag kommer hem. har en hel del annat att så i lite senare.

RSS 2.0